Algemene voorwaarden

VERKOOPVOORWAARDEN

Hieronder een uiteenzetting over onze werkwijze, betalings- en leveringsvoorwaarden met betrekking tot onze webshop. Ze dienen ter bescherming van de klant en Cotton Style en wij hopen hiermee helderheid te verschaffen en eventuele misverstanden te voorkomen. Mocht u vragen en / of opmerkingen hebben, kunt u deze bij voorkeur per email richten aan: info@cottonstyle.nl 

1. PRIJZEN

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. U betaald echter nooit meer dan €1.95 aan verzendkosten voor een pakket tot 10 kilo dat binnen Nederland wordt verzonden. 

2. BESTELLEN

Controleer voor de definitieve bestelling uw bestelling en gegevens goed.
Het gebeurt regelmatig dat er gegevens zoals e-mailadres en adresgegevens onjuist worden ingevoerd.
Wanneer u een bestelling plaatst bij ons dan wordt het totaalbedrag meteen betaald via Ideal    .
U ontvangt van ons ook meteen een email met daarop het totaalbedrag van de bestelling inclusief verzendkosten. 

3. BETALEN / BETAALTERMIJN

Zodra u bij ons uw bestelling plaatst word u doorverwezen naar het afrekenscherm. In het afrekenscherm kunt u kiezen voor Ideal.
Uw bestelling is compleet zodra u afrekent.
Zodra wij de bevestiging hebben ontvangen van de betaling, die u ook ontvangt, zullen wij u de goederen opsturen. 

4. VERZENDEN

Alle goederen (mits voorradig) worden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden.
Als goederen niet op voorraad zijn dan wordt het bedrag zo snel mogelijk weer teruggestort op uw rekening. Dit gaat via Multisavepay en kan 1-3 werkdagen duren.


5. VERZENDKOSTEN

Nederland: Het standaardbedrag aan verzendkosten bedraagt €1.95 voor verzendingen tot 10 kg welke binnen Nederland worden verzonden.

6. AANSPRAKELIJKHEID TIJDENS VERZENDING

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending via TNT-Post en DHL.
U kunt dit risico verzekeren tegen meerprijs. Wilt u hier gebruik van maken, meld dat dan even bij uw bestelling. Mocht zich onverhoopt en probleem voordoen, dan horen wij dit graag en zullen een klacht indienen bij TNT Post/DHL. 

7. RETOURNEREN EN/OF RUILEN

Met uitzondering van artikelen welke met 50% of meer korting zijn gekocht, of artikelen die special voor u zijn besteld, kunnen alle artikelen worden geruild of geretourneerd. Mits in oorspronkelijke staat: ongedragen, ongewassen, ongestreken, met de originele kaartjes er nog aan en de originele onbeschadigde verpakking. De verzendkosten voor het retour zenden komen altijd voor rekening van de koper of u mag het in de winkels aan de Midstraat 140 te Joure, de Wettertoer 13-14 te Heerenveen, Nieuwestad 23 te Leeuwarden komen ruilen/retouneren. Teruggave van geld verloopt altijd via Multisavepay, ook als de artikelen in de winkels retour komen. Ivm met beperkt wisselgeld. Het geld is binnen 1-3 werkdagen retour.
Voorwaarde voor het retourzenden van een (gedeeltelijke) bestelling is dat Cotton Style hierover wordt bericht per e-mail binnen 3 dagen na onvangst van de goederen door de klant!
Alle retourzendingen dienen deugdelijk verpakt te zijn en voldoende gefrankeerd.
Houd er rekening mee dat aangemelde en/of ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen door ons niet worden geaccepteerd en gecrediteerd.
Stuur een zending nooit retour met de mededeling 'retour afzender' want TNT Post/DHL zal Cotton Style een rekening overhandigen voor strafporto welke er niet om liegt en de retourzending zal dan geweigerd worden door Cotton Style.
Retourzendingen dienen binnen 1 week na onze reactie op uw e-mail inzake de retourzending bij ons binnen te zijn.
Voeg altijd een orginele bon toe aan uw retour. Indien er is overeengekomen dat het aankoopbedrag gecrediteerd wordt, geef op het briefje dan ook even uw bankrekeningnummer en naam door. Dit bevordert een snelle afhandeling.
Let op: artikelen gekocht tijdens acties met kortingen van 50% of meer en / of afgeprijsde artikelen met kortingen van 50% of meer kunnen NIET geretourneerd worden evenals artikelen welke wij special voor u hebben besteld. Ligt de fout bij Cotton Style, dan is retourneren natuurlijk wel mogelijk. 

8. GARANTIE

Wij kunnen geen garantie geven op knopen, drukkers, ritsen, kraaltjes, e.d. welke tijdens het dragen/gebruik stuk gaan.
Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor verkeerd gewassen kledingstukken. Prints die vervagen door gebruik van droogtrommel, strijkijzer of wassen / strijken met verkeerde temperatuur vallen buiten onze verantwoordelijkheid.
Ons advies: was kleding altijd binnenstebuiten, kleding met prints met een fijnwasmiddel en donkere kledingstukken de eerste keer altijd apart met de mogelijkheid tot afgeven. Was kledingstukken met kwastjes, veertjes en/of pailletjes met de hand (niet te lang laten weken) of (indien duidelijk aangegeven) binnenste buiten in een waszak op 30 graden.
Strijk kleding met prints altijd links (binnenstebuiten). 

9. PRIVACY

De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend en alleen gebruikt voor een juiste bedrijfsvoering van Cotton Style en zullen nooit aan derden worden verstrekt, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van uw bestelling. 

10. KLACHTEN / SUGGESTIES

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over onze producten of diensten. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, liefst per e-mail via : info@cottonstyle.nl Binnen uiterlijk 5 werkdagen zullen wij op uw klacht reageren. Elke klacht wordt serieus behandelt. Wij willen alleen maar tevreden klanten en zullen ons best doen om tot een bevredigende oplossing te komen.
Suggesties zijn natuurlijk ook altijd welkom. 

11. TOT SLOT

Door een bestelling te plaatsen bij Cotton Style verklaart u akkoord te gaan met onze voorwaarden.

12. ONZE GEGEVENS

Bedrijfsgegvens

Cotton Style:
Hoofdvestiging
Midstraat 140
8501AW Joure
Vestiging:
-Wettertoer 13-14
8442PC Heerenveen
-Nieuwestad 23
8911CG Leeuwarden

E-mail: info@cottonstyle.nl
Bankgegevens
Rabobank
Rekeningnummer: 10.60.39.873
IBAN: NL 92 RABO 106039873
BIC/SWIFT: RABONL2U
Overige Info
KvK Leeuwarden: 56812051

NB: Deze voorwaarden zijn aan verandering onderhevig en werden voor het laatst bijgewerkt op 26 maart 2016.